Kavels

Een kleine greep uit de kavels die beschikbaar zijn gesteld voor het goede doel voor de JCI Veiling 2019. Deze pagina wordt de komende tijd flink uitgebreid met andere kavels. 

Laat u inspireren!

Twee zonnebrillen op sterkte

Focus Optiek biedt zowel een heren- als dames (merk)zonnebril aan op sterkte!

‘Masterclass Zeeuwse Kreeft’ met overnachting en Wellness behandeling

(voor 2 personen)

Samen met één van de chefkoks van Restaurant Mezger gaat u Oosterscheldekreeft bereiden op de barbecue in de tuin van Mezger Lodges. Vervolgens kunt u van deze, door u en de chef bereidde, kreeft genieten in Restaurant Mezger. Uiteraard kan dit niet zonder een passende, mooie wijn die u wordt aangeboden door Geoffrey Hendriksen van Wijnkoperij ‘Juste’ in Middelburg.

Nadat u van uw zelfbereide kreeft heeft genoten, is er een Lodge van Mezger Lodges voor u in gereedheid gebracht waar u kunt overnachten. Deze overnachting is inclusief ontbijt, van de Bier & Melk Salon in Domburg, en gratis gebruik van zwembad, sauna en stoombad.

Rondleiding Tweede Kamer der Staten-Generaal

Een rondleiding door de Tweede Kamer der Staten-Generaal door het Zeeuwse Tweede Kamerlid André Bosman voor twee personen, inclusief lunch in het ledenrestaurant!

Oesterij & Inter Scaldes

* excursie bij de Oesterij in Yerseke met gids en oesterdegustatie

* 8-acht-gangen-specialiteiten menu met Champagne aperitief, wijnarrangement, mineraalwaters en koffie of thee servies met friandises

* overnachting op een Grand luxe tweepersoonskamer

* uitgebreid ontbijt

Voor 2 personen

Get More Beautiful with us

Een dubbele cosmetische behandeling met de Plasma Pro Lift en de Meso Gun. Beide behandelingen betreffen een non-invasieve behandeling (zonder snijden). De behandeling bestaat uit een ooglid correctie en het strakker maken van rimpels door middel van hyaluronsuur injecterende hoeveelheden met behulp van de Meso Gun. Met als resultaat een strakker uiterlijk.

Audi driving experience 

(voor 2 personen)

Auto Poppe biedt een geheel verzorgde 3-daagse Audi driving experience aan, waarvan 1 a 1,5 dag rijvaardigheidstraining op ijs, welke begin 2019 plaats vindt in Seefeld of Saalbach.

Deze driving experience is voor 2 personen en volledig verzorgd, incl. vluchten en verblijf o.b.v. vol pension

PureBeau Fibroblast rimpelbehandeling

Het PueBeau Fibroblast-apparaat produceert aan het uiteinde van de applicator een kleine plasmatische flits. De flits springt over op de huid en laat deze verdampen.

Sinfonietta Amsterdam

Impressie Boulevard de Ruyter Vlissingen

De Vlissingse illustrator/beeldend kunstenaar Agnes den Hartogh legde het afgelopen jaar diverse plekken in Vlissingen vast in snelle en karakteristieke impressies. Deze illustratie is op verzoek voor de JCI Veiling 2018 gemaakt n.a.v. een van de schetsen en uitgewerkt op een groter dan gebruikelijk formaat.

DJ met DJ-booth voor bedrijfsfeest incl. aankleding

Leuk voor uw (bedrijfs-) feest: een dj met dj-booth en geluidsset 4 uur lang, en decoratie met objecten uit ons assortiment, in overleg. Maximaal 250 personen.

Zelf een containerboot van 400 mtr. besturen?

Heb je altijd zelf al eens aan het roer willen staan van een containerreus, een dikke vette tanker of een klein handzaam coaster’tje. Dat kan!

Concert At Sea Vip Arrangement

Toegang tot het exclusieve en verwarmde VIP dek met zowel overdekte zitgelegenheid als buitenterras, recht tegenover het hoofdpodium met uitzicht op het hoofdpodium en de Noordzee. Wie wil dit niet? Gedurende de dag komen er diverse kleine hapjes en gerechten geserveerd. De bar is de hele dag open (Hollands assortiment met bier, wijn, fris, koffie), een dinerbuffet  met verschillende live cooking eilanden. 

Zeilevent van 2 uur voor 8 personen incl. hapjes en drankjes!

Met max. 8 personen aan boord van ons luxe (nieuwe) kajuitzeiljacht vanuit de haven van Wemeldinge.

6-pers. all-in VIP diner

Bestaande uit champagne, aperitief, 4-gangen seizoensmenu, begeleidende wijnen, tafelwater en koffie met friandises.

Duinhotel Tien Torens

Verborgen in het hoogste duin van Zoutelande wordt u een uitzonderlijke overnachting/arrangement aangeboden

Leven als een spion – een meeslepende spionage ervaring 

Stap voor één dag in de schoenen van een spion! Beleef een spannend en geheel voor u op maat gemaakt scenario op een geheime locatie waarbij u getraind en begeleid wordt door ervaren voormalig geheim agenten. Na afloop is er een borrel en een diner om deze bijzondere dag samen met de andere deelnemers/collega’s nog eens uitgebreid na te bespreken.

Interieur ontwerp traject

Dit high-end ontwerptraject wordt op de volgende onderdelen uitgewerkt:

  • Signatuur concept ontwikkeling – budget gestuurd
  • Moodboard & Materialisering
  • Lichtplan
  • Uitwerking op productniveau
  • Fotorealistische 3D rendering van één ruimte

Combekk “De Librije”

De Combekk “De Librije” limited edition is in vele opzichten uniek.

Ten eerste omdat deze is ontworpen door topchef Jonnie Boer. Zijn restaurant “De Librije” heeft 3 Michelin sterren.

Combekk Dutch Ovens zijn altijd gemaakt van 100% gerecyceld ijzer maar omdat “De Librije” zich in een oude gevangenis heeft gevestigd, is deze serie van Combekk gemaakt van oude tralies en gevangenisdeuren!

Er zijn slechts 500 exemplaren gefabriceerd en ieder exemplaar heeft een uniek nummer op de bronzen knop.

Verblijf Domaine d’Essendiéras in de Dordogne

Op le Domaine d’Essendiéras in de Dordogne, met golfbaan, SPA en tennis faciliteiten, verblijft u een week naar keuze in het voor-of naseizoen 2019 in een gîte met prive zwembad, die geschikt is voor 6 personen. Een omgeving bruisend van cultuur en heerlijke culinaire streekgerechten.

Slapen op het strand van Groede

De volgende morgen is het de zon die ons wakker kust. Goedemorgen strand, goedemorgen zee. Er hangen heerlijke verse broodjes aan de deur. Een ontbijt aan zee, dat smaakt.” 

Slapen op het strand is een bijzondere beleving. Wij willen u tijdens uw verblijf graag in de watten leggen, zodat u zorgeloos van uw vakantie aan zee kunt genieten.

Op stap met BLØF

BLØF is ook in 2019 AAN! En dat kun u van heel dichtbij mee gaan maken.

Met dit kavel kunt u een deel van de soundcheck mee maken, een meet and greet met de gehele band én uiteraard het optreden. De datum van het optreden is in overleg nader te bepalen.

Vliegles vanaf Vliegveld Midden Zeeland met CessAir

Zelf leren vliegen? Ook dat kan op Midden Zeeland!

Om u een idee te geven hoe het vliegen in praktijk verloopt, biedt CessAir u de mogelijkheid tot het maken van een introductievlucht. Samen met een ervaren piloot maakt u kennis met het zelf vliegen in het luchtruim van Zeeland.

Luxueus SPA Domburg arrangement voor 2 personen

Inclusief overnachting in Badhotel Domburg, ontbijtbuffet, lunch, alle SPA faciliteiten en ook nog 2 Thalgo massages van ieder 25 minuten!

2 maanden studiebegeleiding

StudiePro bied twee maanden persoonlijke studiebegeleiding aan waarbij gekozen kan worden voor bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining of een cursus leren leren. Investeer in de toekomst van uw (klein) kinderen!