Vrijdag 10 maart 2017 organiseert JCI Walcheren een nieuwe editie van de traditionele veiling voor het goede doel. De JCI-veiling is een business-to-business evenement voor zakelijk Zeeland. Een uitgelezen mogelijkheid om uw contacten aan te halen èn tegelijkertijd een goed doel te steunen. Dit kunt u doen door een kavel aan te bieden, het evenement te sponsoren, een kaart te kopen of natuurlijk door zelf kavels aan te kopen!

De opbrengst van de veiling gaat naar de Manteling, Stichting Jarige Job en de Stichting Voedselbank Walcheren vertegenwoordigd door de burgemeesters van Veere, Vlissingen en Rabobank Walcheren/ Noord-Beveland.

Kaarten

Uiteraard kunt u de doelen steunen door op de avond van de veiling kavels te kopen. Wie een kavel wil aankopen op de avond een bod uitbrengen en daarvoor moet wel aanwezig zijn op de veiling.

Toegangskaarten zijn te bestellen voor €65,- per stuk. Eenieder die zich heeft aangemeld, ontvangt ruim op tijd een kavelgids, waarin alle kavels worden beschreven. U kunt de beschrijving van de kavels ook terugvinden op deze website.

Kavels

Ook kunt ook een kavel inbrengen en uw dienst of onderneming onder de aandacht brengen. Uw kavel wordt dan op de veilingavond aan de hoogste bieder gegund en de opbrengst gaat naar het goede doel.

Op de veilingavond en op de website krijgt uw kavel de aandacht. Kopers worden door middel van een uitgebreide kavelgids en presentatie op de hoogte gebracht van de inhoud van de kavels. Uiteraard krijgt u tevens kaart(en) voor de JCI veilingavond.

Sponsoren

Neem deel aan het evenement als hoofdsponsor, subsponsor of vriend van de veiling en help het event mogelijk te maken. Naast entreekaarten krijgt u hiervoor ook nadrukkelijke exposure voor en tijdens het evenement.

Hoofdsponsor

1.500

6 toegangskaarten voor veilingavond

Advertentie van 1/2 pagina in de kavelgids

Optie voor exposureruimte tijdens de veilingavond

Logo groot vermeld tijdens veilingavond

Logo op lichtbeeldprojectie tijdens veilingavond

Banner, logo en link vermelding op de website

Logo vermelding op JCI uitingen

Branche exclusiviteit mogelijk op hoofdsponsorniveau

Aanmelden

Subsponsor

750

4 toegangskaarten voor veilingavond

Advertentie van 1/2 pagina in de kavelgids

Naam op lichtbeeldprojectie tijdens veilingavond

Logo en link vermelding op de website

Naamsvermelding op JCI uitingen

Aanmelden

Vriend

250

2 toegangskaarten voor veilingavond

Advertentie van 1/4 pagina in de kavelgids

Link vermelding op de website

Naamsvermelding (klein) op JCI uitingen

Aanmelden

Locatie

De JCI Veiling 2017 wordt gehouden in de unieke setting van Huys Ter Schelde in Koudekerke. Adres Vlissingsestraat 38 in Koudekerke.

Catering

Uiteraard wordt er gezorgd voor een warm  welkom. Tijdens de JCI veiling wordt er door het Food Lab gezorgd voor een heerlijk standing dinner bestaande uit een allerlei van typisch Zeeuwse lekkernijen.

Hoofdsponsors

 
Kloosterboer
Schipper
Rabobank