Beste leden & oud-leden,

Nog 3 weken te gaan en dan vindt het 50-jarig jubileum van Junior Kamer Walcheren plaats, op zaterdag 1 februari 2020. Inmiddels zijn we gemoderniseerd en noemen wij onszelf JCI Walcheren, maar velen kennen ons clubje toch echt nog als Junior Kamer Walcheren.

We hebben een prachtig jubileumboek gemaakt en achter de schermen zijn we druk bezig met de organisatie van de reünie. We hebben ontzettend veel leuke reacties van vele oud leden gekregen. Het animo is zelfs zo groot dat we helaas niet meer terecht kunnen bij Sociëteit De Vergenoeging in Middelburg. Waarom we in eerste instantie voor de herensociëteit in Middelburg kozen was omdat dit de locatie op Walcherse bodem was, waar Junior Kamer Walcheren is ontstaan. De locatie heette toen Le Barron Chassé.

Het is fantastisch om te kunnen zeggen dat het animo om bij deze reünie aanwezig te zijn zo groot is, dat we moeten uitwijken naar een grotere locatie. Deze locatie hebben we gelukkig kunnen vinden en dat is Huys Ter Schelde te Koudekerke. In Huys Ter Schelde hebben in het verleden ook vele Junior Kamer events plaatsgevonden.

Deze avond gaan we met de collectebussen rond van De Hartstichting. De Hartstichting was het eerste goede doel van Junior Kamer Walcheren.

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 1 februari 2o2o! Nog niet aangemeld? Dat kan voor 15 januari via deze link, https://forms.gle/jvDFqbqE7YoekTuY7

 

Warme groet,

Reünie Commissie JCI Walcheren 50 jaar

Leave a Reply