Beste leden & oud-leden,

Nog een maand te gaan en dan vindt het 50-jarig jubileum van Junior Kamer Walcheren plaats, op 23 november 2019. Inmiddels zijn we gemoderniseerd en noemen wij onszelf JCI Walcheren, maar velen kennen ons clubje toch echt nog als Junior Kamer Walcheren.

We zijn achter de schermen druk bezig met het verzamelen van foto’s en spraakmakende anekdotes. We krijgen ontzettend leuke reacties van vele oud leden. Het animo is zelfs zo groot dat we helaas niet meer terecht kunnen bij Sociëteit De Vergenoeging in Middelburg. Waarom we in eerste instantie voor de herensociëteit in Middelburg kozen was omdat dit de locatie op Walcherse bodem was, waar Junior Kamer Walcheren is ontstaan. De locatie heette toen Le Barron Chassé.

Het is fantastisch om te kunnen zeggen dat het animo om bij deze reünie aanwezig te zijn zo groot is, dat we moeten uitwijken naar een grotere locatie. Deze locatie hebben we gelukkig kunnen vinden en dat is Huys Ter Schelde te Koudekerke. In Huys Ter Schelde hebben in het verleden ook vele Junior Kamer events plaatsgevonden.

De commissie is tevens een jubileum boek aan het samenstellen waarin interviews staan met huidige- en oud-leden uit diverse periodes. We hopen deze te kunnen presenteren op zaterdag 23 november tijdens de reünie. De opbrengst van het jubileumboek gaat naar de Hartstichting. Leuk om te vertellen is dat het eerste goede doel van de Junior Kamer destijds de Hartstichting was.

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 23 november! Nog niet aangemeld? Dat kan voor  via deze link, graag voor 4 november: https://forms.gle/7YTu7YecdgBa2cip8

Warme groet,

Reünie Commissie JCI Walcheren 50 jaar