Junior Chamber International

Junior Chamber International (JCI) – vroeger bekend als Junior Kamer – is een wereldwijde federatie voor jonge managers en ondernemers tot 40 jaar. De leden werken aan hun persoonlijke groei door het volgen van trainingen, bijwonen van (internationale) conventies en deelname aan zakelijke netwerken.

Op deze manier streeft de federatie naar betere leiders die een betere samenleving mogelijk maken. JCI neemt wereldwijd deel aan projecten die een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.

JCI heeft heeft geen politieke of religieuze achtergrond. In Nederland zijn er 96 kamers met in totaal circa 2.250 leden. JCI is in circa 120 landen vertegenwoordigd met ongeveer 200.000 leden.

Meer informatie over JCI Nederland

Over JCI Walcheren

JCI Walcheren is de Zeeuwse afdeling van JCI en is open voor iedereen die zich qua woon of werken met Walcheren verbonden voelt. JCI Walcheren is sinds 1969 actief op Walcheren en stond vroeger beter bekend als Junior Kamer Walcheren. In 2012 is de naam veranderd naar JCI in lijn met de internationale afdelingen van JCI.

JCI Walcheren is actief op het gebied van persoonlijke groei voor haar leden, alsmede evenementen waarvan de opbrengsten aan verschillende goede doelen wordt geschonken. Voorbeelden zijn de junior kamer veiling, het junior kamer event, de Vlissingse Eendjesrace en de Haringparty Veere.

Lid worden van JCI Walcheren?