Voor het tweede jaar op een rij heeft JCI Walcheren met groot succes een veiling voor het goede doel gehouden. De goede doelen Stichting Ambulance Wens, Stichting Zeeuws Mamma en Stichting Jongerenopvang Zeeland hebben hierdoor in totaal € 29.000,- ontvangen.

De JCI Veiling vond op 9 maart jl. plaats in Het Badpaviljoen te Domburg. Ruim 200 vertegenwoordigers uit het Zeeuwse bedrijfsleven hebben tijdens dit groots opgezette evenement drie lokale goede doelen gesteund door loten te kopen en te bieden op schitterende kavels die door sponsoren waren ingebracht.

Oud commissaris van de Koningin in Zeeland mevrouw Karla Peijs heeft als veilingmeester onder andere kunstobjecten, luxe diners, workshops, unieke overnachtingen en andere onbetaalbare ervaringen onder de hamer laten gaan.

De totaalopbrengst van € 29.000,- komt volledig ten goede aan de goede doelen Stichting Ambulance Wens, Stichting Zeeuws Mamma en Stichting Jongerenopvang Zeeland. Als ambassadeur van deze goede doelen waren de burgemeesters van Vlissingen, Veere en Middelburg bij de veiling aanwezig. Zij kijken samen met de organisatie en de aanwezigen terug op een zeer geslaagde avond.

Leave a Reply