Vrijdagavond 10 maart 2017 heeft JCI Walcheren met groot succes een veiling voor het goede doel afgesloten. De veiling heeft totaal een opbrengst van € 31.500,- opgehaald voor goede doelen Stichting Jarige Job, Manteling en Stichting Voedselbank Walcheren.

De veiling vond plaats in Huys ter Schelde te Koudekerke. Direct bij binnenkomst was er een Zeeuws tintje merkbaar met de heerlijke Zeeuwse specialiteiten die Foodlab Zeeland serveerde aan de gasten.

Tijdens de veiling werd ieder goed doel ondersteund door een ambassadeur. Burgemeester van der Zwaag van Gemeente Veere was ambassadeur voor Manteling, Manager van Rabobank Walcheren/ Noord-Beveland de heer Heijnsdijk was ambassadeur voor Voedselbank Walcheren en burgemeester den Tillaar van Gemeente Vlissingen was ambassadeur voor Stichting Jarige Job.

Er gingen totaal 49 kavels onder de hamer weg, waaronder spectaculaire kavels als een Audi sportscar experience op de Nürburgring, een lang weekend in een penthouse in Portugal, een Olympische trui van handbalster Tess Wester, 3 nachten slapen in een panoramahuisje op het strand van Groede, een kijkje in de keuken bij sterren chef-kok Edwin Vinke, VIP kaarten voor Concert at Sea, een gastronomisch arrangement Manoir Restaurant Inter Scaldes en heel veel meer bijzondere kavels.

Totaal heeft de veiling € 31.500,- opgebracht voor de goede doelen. Deze mooie opbrengst maakt het mogelijk dat kinderen een verjaardagspakket krijgen, mantelzorgers in het zonnetje worden gezet en arme gezinnen blij kunnen worden gemaakt met een voedselpakket.

De JCI Veiling werd o.a. mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsoren: Kloosterboer, Rabobank, Ribbstyle, Schipper-OAZ.

Leave a Reply